Mooie matches op de Maatschappelijke Beursvloer

Op 14 februari was de Maatschappelijke Beursvloer in Cultura in Ede. Selma Kruiniger van De Instap was erbij en heeft er twee prachtige matches gerealiseerd. Beide matches zijn vastgelegd op een officieel certificaat van de notaris. Zowel Credozorg Werkt in Otterlo als Waaijenberg Verhuizers in Ede willen wij hartelijk bedanken.

Wat gaat Credozorg voor De Instap doen?

Credozorg heeft een ruime ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, ook met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Credozorg gaat De Instap dus helpen met de toeleiding en ondersteuning van onze bewoners naar werk. Geweldig!

En wat doet Waaijenberg Verhuizers voor De Instap?

Waaijenberg biedt De Instap een professionele, veilige, schone én praktische plek om spullen tijdelijk op te slaan. Bijvoorbeeld voor de inboedels en voorraden van onze Instap-huizen.

Onze tegenprestatie?

Voor deze diensten verzorgt De Instap met veel plezier een heerlijke lunch voor al het personeel van beide bedrijven!

Nu nog tweede-keus-linnengoed

De Instap heeft ook een hulpvraag waar helaas geen match voor is gevonden op de Beursvloer: tweede-keus-linnengoed. Het gaat om beddengoed en handdoeken. Iedere nieuwe bewoner bij De Instap krijgt namelijk zo’n pakket linnengoed uitgereikt. Het zou mooi zijn als hier nieuw, maar bijvoorbeeld tweede-keus-spul voor beschikbaar was.

Wat is de Maatschappelijke Beursvloer?

De Maatschappelijke Beursvloer brengt bedrijven die graag sociaal betrokken zijn in contact met maatschappelijke organisaties met een hulpvraag. Waar hulpvraag en aanbod matchen, kan het bedrijf zijn diensten aanbieden aan de maatschappelijke organisatie. Die dan op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie levert aan het bedrijf. Zo levert iedere match een mooie win-win op.